Spa Zuiver Amsterdam, Noord-Holland

Middelgroot sauna en wellness resort met ruime en luxe uitstraling gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Kom tot rust in de mooie moderne en strakke inrichting, ontspan in één van de acht sauna's, zwem in het groot verwarmd zwembad en geniet van een heerlijke lunch of diner.

Dagentree voor 1 persoon met 10% korting
Dagentree + lunch voor 1 persoon met 15% korting

Fort Resort Beemster Zuidoostbeemster, Noord-Holland

Middelgroot sauna resort op unieke locatie, met karakteristieke moderne inrichting en een afwisselend aanbod van sauna's en baden. Neem buiten een duik in de natuurlijke zwemvijver of ontdek het eiland klein Bali met meditatie tuin, blotevoetenpad en warm waterbron.

Sauna van Egmond Haarlem, Noord-Holland

Kleinschalig sauna en beauty resort, moderne faciliteiten, warme Oosterse sfeer, zwemmen in bronwater, bioscoop, behandelingen en massages.

Dagentree voor 2 personen vanaf €1

Sauna Deco Amsterdam, Noord-Holland

Kleinschalig sauna en wellness resort gelegen in hartje Amsterdam. Geniet van alle faciliteiten in de prachtige art Deco stijl. Er zijn Finse sauna's met verschillende temperaturen, een infraroodsauna, een stoombad en een ruim opgezette rustruimte. Ook is er een beautysalon en een restaurant.

Wellness 1926 Amsterdam, Noord-Holland

Kleine sauna, stedelijk gelegen, goed bereikbaar, zeer mooie en moderne faciliteiten, gezellige sfeer, behandelingen en massages, lekker eten, damesdagen, badkledingdagen.

Dagentree voor 1 persoon met 52% korting
Sauna-entree voor 2 of 3 personen met 50% korting

Sauna Grosthuizen Avenhorn, Noord-Holland

Kleinschalige sauna, landelijk gelegen, ruim opgezet, verwarmd zwembad, massages, nette faciliteiten, gezinsdagen.

Sauna Thermen Ridderrode Santpoort-Zuid, Noord-Holland

Kleinschalig sauna en thermen resort, gelegen aan een duingebied, klassieke elementen, meerdere baden, ruime faciliteiten, massages, ruime rustruimtes en bioscoop, badkleding niet toegestaan.

Sauna & Beauty Den Ilp Den ilp, Noord-Holland

Middelgroot sauna en beauty resort, rustig gelegen, recentelijk verbouwd, moderne faciliteiten, warme en gezellige sfeer, hamam, tuin, meerdere zwembaden, dagelijkse opgietingen.

Bekijk het beste Sauna Aanbiedingen overzicht van Nederland. Dagelijks 100en actuele aanbiedingen voor alle grote sauna'. Vind NU razendsnel de hoogste korting !

Sauna-aanbiedingen.nl

Volgende ›

Pagina 1 van 3

Zoek de beste Sauna's bij jou in de regio

Sauna's over de grens

Alles over sauna