Fontana Bad Nieuweschans Bad Nieuweschans, Groningen

Middelgroot wellness- en kuurresort met baden met thermaal water, grote tuin, diverse sauna's, stoombaden en whirlpools. Kom tot rust in het sfeervolle rustpaviljoen met relaxlounge, stilte ruimte en lavendelkamer. In de brasserie vind je heerlijke gerechten.

3-daags wellness arrangement met 25% korting
2-daags wellness arrangement met 15% korting

Sauna Beautyfarm Midwolda Midwolda, Groningen

Kleinschalige sauna en beauty boerderij met romantische sfeer. Geniet in de diverse sauna's, het grote binnenzwembad, de warme bubbelbaden met kruiden en het Turkse stoombad. Boek voor een compleet ontspannen dag een behandeling of een nachtje in de bed & breakfast.

Dagentree voor 1 persoon met 10% korting

Hotel Spoorzicht & SPA Loppersum, Groningen

Hotel gevestigd in een oud Raadhuis, met compact en intiem wellnesscentrum met diverse sauna's en wellnessruimten. Er wordt gewerkt met de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Het saunabezoek kan worden uitgebreid met diverse massages en schoonheidsbehandelingen.

2-daags wellness arrangement met 25% korting
Dag- of avondentree voor 2 personen vanaf €1

Sauna 't Dalhuus Wildervank, Groningen

Kleinschalig, modern saunacomplex met verschillende soorten sauna's zoals de Finse sauna waar elke dag een opgieting plaatsvindt. Verder beschikt Sauna 't Dalhuus over een stoombad, dompelbad, binnen- en buitenzwembad, tuin met zonneweide, een rustruimte en een whirlpool.

Bekijk het beste Sauna Aanbiedingen overzicht van Nederland. Dagelijks 100en actuele aanbiedingen voor alle grote sauna'. Vind NU razendsnel de hoogste korting !

Sauna-aanbiedingen.nl

Zoek de beste Sauna's bij jou in de regio

Sauna's over de grens

Alles over sauna