Thermen Bussloo Voorst, Gelderland

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen aan natuurgebied de Veluwe. Geniet van de luxe en ontspannen sfeer, met maar liefst 14 verschillende sauna's. Relax in de grote tuin, lees een boekje op de ligweide en verwen je smaakpapillen in één van de drie restaurants.

Dagentree voor 1 persoon met 10% korting
Entree + uitgebreid lunchbuffet met 49% korting

Veluwse Bron Emst, Gelderland

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen in de Veluwe met grote tuin, 20 verschillende sauna's, unieke faciliteiten zoals de gletsjergrot en het tropisch strand. Boek een ontspannen massage of behandeling of bezoek het resort op een badkledingdag.

Dagentree feestdagen 2018 met 52% korting
Dagentree & lunch- of dinerbuffet met 20% korting

Zwaluwhoeve Hierden, Gelderland

Recentelijk vernieuwd, groot sauna en wellness resort, gelegen aan de Veluwe. De Zwaluwhoeve heeft een ruime opzet met een afwisselend aanbod van sauna's en baden. Boek een heerlijke behandeling of massage, ga uitgebreid dineren en kom tot rust in de prachtige tuin.

Dagentree feestdagen 2018 met 61% korting
Last Minute dagentree met 52% korting

Sauna Drôme Putten Putten, Gelderland

Grootschalig sauna en beauty complex met gezellige sfeer, grote tuin en bijzondere sauna faciliteiten. Maak een ritje in de Drôme boot: een sauna cabine op een boot die je in een kwartiertje naar de overkant van het water brengt of ontspan bij de tropische geluiden in de grotsauna.

2-daags wellness arrangement

Kleinschalig sauna- en wellnessresort met grote tuin, twee binnensauna's, drie buitensauna's, drie kota's, een infraroodcabine, een binnen- en- buitenwhirlpool en een verwarmd buitenzwembad. Maak je dag compleet met een heerlijke behandeling, lunch of diner.

Dagentree voor 1 persoon met 27% korting

Sauna & Beauty Velp Velp, Gelderland

Middelgroot sauna en beauty resort, stedelijk gelegen, klassieke sfeer, dagelijkse opgietingen, hamam, behandelingen en massages, damesdagen, goed bereikbaar.

Dagentree voor 1 persoon met 10% korting
Dagentree + gezichtsbehandeling met 25% korting

Sanadome Nijmegen, Gelderland

Grootschalig kuuroord, zwemmen in thermaal bronwater, mooie ruime faciliteiten, geen sauna faciliteiten, afwisselend aanbod van baden en beautybehandelingen, badkleding verplicht, meerdere eetgelegenheden, zoutwaterbad.

Sauna de Veluwe Lunteren, Gelderland

Kleinschalig sauna en beauty resort, gelegen aan een natuurgebied, bosrijke omgeving, gezellige romantische sfeer, grote tuin, uitgebreide behandelingen en massages, badkleding niet toegestaan.

Dagentree voor 1 persoon met 55% korting
Entree & massage/gezichtsbehandeling, naar keuze met lunch of diner met 55% korting

Wellness Center de Bronsbergen Zutphen, Gelderland

Wellnesscentrum in het hart van Gelderland omringd door het Bronsbergenmeer. Sauna met beautysalon voor een complete wellnesservaring. Diverse arrangementen en badkledingdagen.

Dagentree voor 1 persoon met 58% korting
Dagentree voor 1 persoon met 32% korting

Sauna Oase Nederasselt, Gelderland

Middelgroot sauna en beauty resort, landelijk gelegen, moderne luxe inrichting, ruime faciliteiten, dagelijkse opgietingen, behandelingen en massages, badkleding niet toegestaan.

Dagentree voor 1 persoon met 20% korting
Saunadag + massage voor 2 personen vanaf €1

Bekijk het beste Sauna Aanbiedingen overzicht van Nederland. Dagelijks 100en actuele aanbiedingen voor alle grote sauna'. Vind NU razendsnel de hoogste korting !

Sauna-aanbiedingen.nl

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Zoek de beste Sauna's bij jou in de regio

Sauna's over de grens

Alles over sauna