Thermen R Roeselare,

Thermen R in Roeselare heeft alles in huis om te ontspannen en nieuwe energie op te doen met behulp van een ruime keuze aan sauna's, baden en diverse massages en schoonheidsbehandelingen.

Het Godshuis Sint-Laureins,

Monumentaal negentiende-eeuws gebouw, dat prachtig is gerestaureerd en in gebruik is als hotel en restaurant. In het wellness gedeelte kom je volledig tot rust in de sauna, Turks stoombad en biosauna.

Aquadroom Maaseik,

Bij Aquadroom kun je actief en recreatief met het hele gezin komen zwemmen of gebruik maken van diverse sauna en wellness faciliteiten.

Hezemeer Eindhout,

In wellnesscentrum Hezemeer, gelegen in de bosrijke omgeving in de Antwerpse Kempen, vind je werkelijk alles wat je hartje begeert op het gebied van welzijn en ontspanning van lichaam en geest.

Nooz Grobbendonk,

Wellness-concept met bijzondere overnachtingen in de natuur, duo-massage en wellnessfaciliteiten, private dining, teppanyaki forest diner, compleet ontspannen.

Thermen Londerzeel Londerzeel,

Prachtig saunacomplex met zwembad, wisselbaden, stoombad, relaxruimtes met open haard, zonnebank en sauna's. Eigen hotel. Mogelijkheid om badlinnen en slippers te huren.

Zoek de beste Sauna's bij jou in de regio

Sauna's over de grens

Alles over sauna