Thermen Bussloo Voorst, Gelderland

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen aan natuurgebied de Veluwe. Geniet van de luxe en ontspannen sfeer, met maar liefst 14 verschillende sauna's. Relax in de grote tuin, lees een boekje op de ligweide en verwen je smaakpapillen in één van de drie restaurants.

Dagentree voor 1 persoon met 10% korting
Entree + uitgebreid lunchbuffet met 49% korting

Veluwse Bron Emst, Gelderland

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen in de Veluwe met grote tuin, 20 verschillende sauna's, unieke faciliteiten zoals de gletsjergrot en het tropisch strand. Boek een ontspannen massage of behandeling of bezoek het resort op een badkledingdag.

Dagentree feestdagen 2018 met 52% korting
Dagentree & lunch- of dinerbuffet met 20% korting

Wellness Center de Bronsbergen Zutphen, Gelderland

Wellnesscentrum in het hart van Gelderland omringd door het Bronsbergenmeer. Sauna met beautysalon voor een complete wellnesservaring. Diverse arrangementen en badkledingdagen.

Dagentree voor 1 persoon met 58% korting
Dagentree voor 1 persoon met 32% korting

Sprenkelaar Wellness Apeldoorn, Gelderland

Kleine sauna, gelegen in zwembad, nette faciliteiten, damesdagen.

Sauna & Bodycare Apeldoorn Apeldoorn, Gelderland

Kleinschalig saunacomplex, huiselijke gezellige sfeer, warmte en rust, behandelingen en massages, goed bereikbaar, badkleding niet toegestaan.

Bekijk het beste Sauna Aanbiedingen overzicht van Nederland. Dagelijks 100en actuele aanbiedingen voor alle grote sauna'. Vind NU razendsnel de hoogste korting !

Sauna-aanbiedingen.nl

Zoek de beste Sauna's bij jou in de regio

Sauna's over de grens

Alles over sauna